ВРАТИ СЕ ВО ИГРА

 

street basket

Разбуди ја својата страст 

Љубовта кон спортот во ова технолошки зависно време е голем дар. Ако си дел од тим или едноставно ти е важно да играш баскет, мал фудбал , одбојка или било кој друг спорт, придружи им се на они кои ја споделуваат истата страст. Натпреварувај се, забавувај се. Потсети се на детството и пренеси некоја маалска финта и на новите дечки. Нови пријателства се на баскет од тебе.

Креирај победнички тим

Ако сте добро “уиграно“ друштво и сметате дека можете да парирате секому во тројки - пријавете се. Ако  сакате озбилен баскет, искористи ја шансата и испробајте го вашиот победнички дух и со други екипи. 

  

За секого има место

Не е секогаш лесно да се најде друштво за баскет. Сепак, зарем тоа треба да те спречи? 

Пријави се како поединец и придружи им се на останатите како тебе, а ние ќе и помогнеме да формирате добар тим. 

"Just play. Have fun. Enjoy the game" - Michael Jordan